Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Inter henter midtbaneforstærkning i Barcelona

Chileneren Arturo Vidal skifter tilbage til italiensk fodbold. Han skal fremover tørne ud for Inter.

Chileneren Arturo Vidal skifter tilbage til italiensk fodbold. Han skal fremover tørne ud for Inter.
Arturo Vidal (i midten) var et smut forbi Aalborg, da Danmark og Chile spillede en testkamp i marts 2018.

MILANO: Inter har forstærket sig i bestræbelserne på at vippe Juventus af den italienske fodboldtrone.

Tirsdag har klubben præsenteret chileneren Arturo Vidal som klubbens nye midtbanespiller. Han kommer til Inter fra spanske FC Barcelona, og han har underskrevet en kontrakt af to års varighed, oplyser Inter.

Dermed får danske Christian Eriksen en ny konkurrent om spilletiden på Inters midtbane.

De to spillere har dog flere forskellige forcer. For mens Eriksen typisk har en rolle som kreatør på den offensive midtbane, er den 33-årige chilener en hårdtarbejdende spiller med udgangspunkt lidt længere tilbage på banen.

Arturo Vidal har tidligere spillet fire år i italiensk fodbold. I perioden 2011-2015 repræsenterede han ligarivalen Juventus.

Han har også en fortid i Bayern München og Bayer Leverkusen i Tyskland samt Colo Colo i hjemlandet.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.