Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ingen ud over to angribere er coronasmittet i Brøndby

Simon Hedlund og Samuel Mraz har ikke spredt coronasmitte i resten af Brøndby-truppen.

Simon Hedlund og Samuel Mraz har ikke spredt coronasmitte i resten af Brøndby-truppen.
Simon Hedlund scorede mod FC Nordsjælland søndag, men tirsdag stod det klart, at han er coronasmittet.

BRØNDBY: Tirsdag blev der konstateret coronasmitte hos Brøndby-spillerne Simon Hedlund og Samuel Mraz, men torsdag er der ikke andre smittede i truppen end de to angribere.

Det oplyser Brøndby på Twitter.

- Hele truppen (undtagen Simon Hedlund og Samuel Mraz, som begge er i hjemmekarantæne) og stab er her til morgen igen blevet testet for Covid-19. Svarene er nu kommet tilbage, og her var samtlige negative, lyder det.

Hedlund og Mraz er blevet beordret til at blive hjemme i syv dage, begyndende fra mandag 29. juni, lød det fra Brøndby tirsdag.

- Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givne retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt, sagde Brøndby-holdlæge Jonas Vestergaard.

Dermed er både Hedlund og Mraz ude af billedet til søndagens udekamp mod AaB.

Det var efter søndagens udesejr på 2-0 over FC Nordsjælland, at de to testede positiv for corona.

I Farum-klubben strammes der nu op på corona-protokollerne som konsekvens af de positive test i Brøndby.

Alle blev testet mandag og var negative. Og igen torsdag skal alle testes, oplyste FCN tirsdag.

Hedlund og Mraz vil fra begyndelsen af næste uge blive indlemmet i spillertruppen igen. Her vil der blive foretaget en lægefaglig vurdering af, om de kan være til rådighed til kampen mod FC Nordsjælland torsdag 9. juli, lød det fra Brøndby tidligere på ugen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.