Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Hollywoodstjerne er blevet far for sjette gang

Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, har fået deres første fælles barn.

Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, har fået deres første fælles barn.
Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, giftede sig sidste år, og nu har parret så udvidet familien med en lille ny. (Arkivfoto)
Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, har fået deres første fælles barn.
Wimbledon - All England Lawn Tennis Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, giftede sig sidste år, og nu har parret så udvidet familien med en lille ny. (Arkivfoto) Pool/Reuters
Skuespilleren Jude Law og hans hustru, psykologen Philipa Coan, har fået deres første fælles barn.
World premiere of the film Den oscarnominerede skuespiller Jude Law indtager sit livs rolle for sjette gang. Han er nemlig blevet far igen. (Arkivfoto) Gonzalo Fuentes/Reuters

KØBENHAVN: Skuespilleren Jude Law har hænderne fulde.

Den 47-årige britiske filmstjerne er nemlig blevet far for sjette gang.

Den lille ny er dog det første fælles barn, som han har fået med sin nuværende hustru, psykologen Philipa Coan.

Jude Law afslørede nyheden om familieforøgelsen på live-tv i et interview med talkshowværten Jimmy Fallon.

Adspurgt, hvad han havde fået tiden til at gå med under coronakarantænen, lød svaret:

- Havearbejde. Og, nå ja, så har jeg fået en baby, svarede skuespilleren ifølge mediet E! News.

Den nybagte, celebre far kunne tilføje, at det var helt vidunderligt, men at det også var lidt spektakulært midt under den verdensomspændende pandemi.

Med fødslen af endnu en arving har Jude Law dermed børn i alderen 0 til 23 år.

Fra sit første ægteskab med skuespillerinden og designeren Sadie Frost har han datteren Iris på 19 år og sønnerne Rafferty og Rudy på henholdsvis 23 og 18 år.

Fra forholdet med modellen Samantha Burke har han datteren Sophia på ti år, og fra et forhold med musikeren Catherine Harding har han datteren Ada på fem år.

Jude Law blev gift med sin 13 år yngre hustru i maj måned sidste år og har tidligere beskrevet hende som sit livs kærlighed.

- Jeg er heldig at være sammen med en, hvor jeg har det mere sjovt, end jeg nogensinde har haft før i mit liv. Vi har et utroligt stabilt, sundt og vidunderligt familieliv, har han tidligere sagt til avisen The Telegraph.

For den 47-årige Sherlock Holmes-stjerne er børn bare lykken, og han har tidligere gjort det klart, at han var klar til at udvide familien endnu en gang.

- Jeg elsker det, så hvorfor ikke? Jeg er meget heldig at være i et forhold med en, jeg er vanvittigt forelsket i. Tanken om at få flere børn er bare fantastisk, har han sagt ifølge mediet Daily Mail.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.