Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Holger Rune taber trods drømmesæt i Challenger-turnering

Holger Rune var suveræn i første sæt, men tabte alligevel i første runde af Challenger-turnering i Marbella.

Holger Rune var suveræn i første sæt, men tabte alligevel i første runde af Challenger-turnering i Marbella.
Holger Rune tabte trods et flot første sæt i Marbella. (arkivfoto)

MARBELLA: Den talentfulde tennisspiller Holger Rune fik kun en enkelt kamp i denne uges Challenger-turnering i spanske Marbella.

I turneringen på sportens næsthøjeste niveau, som Holger Rune havde fået et wildcard til, tabte den 17-årige dansker med cifrene 6-1, 4-6, 4-6 til franske Elliot Benchetrit, der rangerer som nummer 221 på verdensranglisten.

Med til historien hører, at Rune i slutningen af kampen var hæmmet af en skade.

Rune, der selv ligger nummer 550 på verdensranglisten, lignede ellers en vinder særligt i første sæt. Han kom overbevisende fra start og brød ved de to første lejligheder, så han kom foran 3-0.

Den unge dansker var slet ikke til at stoppe i sættet, og han afgjorde det med endnu et servegennembrud til 6-1 med en følt stopbold fra baglinjen.

Benchetrit kom bedst ud til andet sæt. Franskmanden vandt otte af de ni første bolde og førte så 2-0. Men så vågnede Rune igen og snuppede de tre næste partier. Benchetrit var dog stadig ovenpå. Han brød til 4-3 og snuppede sættet 6-4.

I tredje sæt kom Rune igen ovenpå og førte 3-1, men Benchetrit brød tilbage til 2-3 og holdt serv til 3-3 efter et maratonparti, hvor danskeren misbrugte tre breakbolde.

I stedet brød Benchetrit rent til 5-4, hvorefter danskeren ved sidebyttet længe fik behandling for en skade.

Rune kæmpede sig tilbage på banen, men var tydeligvis hæmmet, da han tabte det efterfølgende parti og dermed kampen.

I en Challenger-turnering i Hamburg tabte Mikael Torpegaard i første runde til schweizeren Henri Laaksonen med cifrene 3-6, 6-3, 4-6.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.