Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Holger Rune sejrer i tre sæt og er i semifinalen i Schweiz

Holger Rune spillede sig fredag i semifinalen i ITF-turnering med en sejr over schweizer i tre sæt.

Holger Rune spillede sig fredag i semifinalen i ITF-turnering med en sejr over schweizer i tre sæt.
Holger Rune er klar til semifinalen i ITF-turnering i Klosters. (Arkivfoto)

KLOSTERS: Den 17-årige tennisspiller Holger Rune fortsætter de fine takter i ITF-turneringen i schweiziske Klosters.

Fredag spillede danskeren sig i semifinalen med en sejr i tre sæt over Dominic Stephan Stricker, der er nummer 1339 i verden.

Holger Rune er selv nummer 725, og dermed var danskeren på papiret favorit i opgøret.

Danskeren vandt med cifrene 6-3, 3-6, 6-1 i en kamp, der varede en time og 40 minutter.

Holger Rune blev kun brudt en enkelt gang i kampen, hvilket var i andet sæt, som Rune tabte.

Danskeren brød sin modstander en enkelt gang i første sæt, hvilket var nok til sætsejr. I tredje sæt brød Rune schweizerens serv to gange, og dermed endte det hele med en ganske sikker dansk sejr.

Dermed nedlagde Holger Rune den anden schweizer på stribe, men den helt store skalp tog danskeren i første runde af turneringen, hvor han slog den andenseedede bulgarer, Dimitar Kuzmanov.

I lørdagens semifinale skal Holger Rune op mod Gonzalo Lama fra Chile, der ligger nummer 888 på verdensranglisten.

Gonzalo Lama slog også en schweizer i kvartfinalen. I alt tre schweizere blev slået ud i kvartfinalerne, og dermed er der ingen spillere tilbage fra værtsnationen.

I den anden semifinale mødes de to hollændere Jesper De Jong, der ligger nummer 368 i verden, og Jelle Sels, der ligger nummer 366 i verden.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.