Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Holger Rune er dansk frontfigur i naboduel på tennisbanen

Danmark møder Sverige og spiller om 100.000 kroner i en landskamp i Farum senere på måneden.

Danmark møder Sverige og spiller om 100.000 kroner i en landskamp i Farum senere på måneden.
Holger Rune udgør sammen med Frederik Løchte og Christian Sigsgaard det danske landshold mod Sverige.

KØBENHAVN: Talentfulde Holger Rune er øverst på plakaten, når det danske tennislandshold møder naboerne fra Sverige i en landskamp i Farum 25.-26. juli.

Rune er frontfigur på et dansk hold, hvor han får Frederik Løchte og Christian Sigsgaard som holdkammerater.

Kampen er arrangeret af den tidligere topspiller Jan Leschly og får navnet UTR Leschly Challenge, oplyser Leschly Tennis Foundation i en pressemeddelelse.

Der er 100.000 kroner til det vindende hold. Taberen må nøjes med 30.000.

- International tennis lider, og al normal turneringsaktivitet har ligget i dvale i månedsvis.

- På den baggrund bliver det godt for de danske og svenske spillere at få en række betydningsfulde kampe om både æren og en pæn præmiesum, siger Jan Leschly.

Kampen bliver afviklet som en traditionel Davis Cup-kamp med fire singler og en double.

- Jeg glæder mig til at kæmpe mod vores naboland, der traditionelt set har stået stærkere i tennis end Danmark, siger Holger Rune.

- Det er på tide, at vi gør op med den gamle historie og skriver ny historie i dansk tennis på hjemmebane i en super kulisse med forhåbentlig masser af dansk support på lægterne, lyder det fra det 17-årige talent.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.