Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Hella Joof afslører mørk hemmelighed

Som ganske ung blev den populære forfatter og instruktør misbrugt af et familiemedlem.

Som ganske ung blev den populære forfatter og instruktør misbrugt af et familiemedlem.
Hella Joof står bag flere bøger og film. Nu udkommer hun med en selvbiografisk bog.

KØBENHAVN: I sin nye bog "Tvilling, yndling, grævling", der er en såkaldt selvhjælpsbiografi, fortæller Hella Joof, at hun som 15-årig blev misbrugt af et familiemedlem.

Det skriver Se & Hør.

Det skete på en rejse, hvor Hella Joof skulle møde sin afrikanske far og hans familie.

- Manden var fra min fars familie, og jeg blev installeret i en hotellejlighed med en dobbeltseng, hvilket vist ikke var planen.

- Men ingen havde undersøgt, om der var to soveværelser, for alle var så forhippede på, at jeg skulle møde min far. Det var jeg også, men det var ikke den vigtigste oplevelse på den tur, forklarer hun ifølge ugebladet i bogen.

Hun fortsætter:

- Det var, at jeg, som på det tidspunkt var jomfru, hver nat i 14 dage blev benyttet i seksuelt øjemed af en mand, som jeg intet ønske havde om at have sex med.

- Dengang tænkte jeg, at det jo ikke var voldtægt, for der var ingen fysisk vold involveret, det var ikke nødvendigt, for jeg var ikke i stand til at reagere, og han vidste formentlig knap nok, at han gjorde noget forkert og ulovligt, skriver 57-årige Hella Joof.

I bogen fortæller hun ifølge ugebladet, at hun var 41 år, før hun fortalte om overgrebet til sin mor i et brev.

Bogen "Tvilling, yndling, grævling" udkommer den 22. oktober.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.