Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fuglsang varsler angreb før hviledag i Giroen

Efter at have sat tid til på lørdagens enkeltstart blæser Jakob Fuglsang til angreb på søndagens bjergetape.

Efter at have sat tid til på lørdagens enkeltstart blæser Jakob Fuglsang til angreb på søndagens bjergetape.
Jakob Fuglsang kørte sig ikke helt ud på lørdagens enkeltstart, fordi han ville være sikker på at have kræfter nok til at angribe søndag.

CODROIPO: Cykelrytteren Jakob Fuglsang satser på, at han søndag kan indhente lidt af det tabte i klassementet i Giro d'Italia.

Den danske Astana-rytter ligger delt nummer 12 i den tætte Giro-top, hvor han er lidt over fire minutter efter førende Joao Almeida (Quick-Step).

Lørdag tabte Fuglsang mere end halvandet minut til den førende portugiser på løbets anden enkeltstart, men søndag varsler danskeren et stort angreb på den kuperede etape i det nordøstlige Italien.

Det skriver han i sin klumme i B.T. forud for etapen.

- Der skal angribes. Jeg skal ud at forsøge noget. Der er hviledag dagen efter, så vi kan godt tillade os at gå dybt alle mand. Hvor meget ravage, vi kan skabe med vores hold, er så en anden ting.

- Personligt skal jeg forsøge at gå dybt, køre med alt jeg har, så jeg kan hente noget tid tilbage. Alt er ikke ovre, hvis ikke det lykkes, men det skulle gerne begynde at gå den rigtige vej, skriver Fuglsang.

Danskeren skriver også, at flere af konkurrenterne efter hans vurdering brugte for mange kræfter på lørdagens enkeltstart. Her valgte Fuglsang selv at spare lidt på energien, så han har flere kræfter til søndagens angreb.

Giro d'Italia slutter søndag i næste uge med endnu en enkeltstart.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.