Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fuglsang kogte over i varmen: Formen er god

Jakob Fuglsang gik efter sejren i Strade Bianche, men endte med at løbe tør for kræfter.

Jakob Fuglsang gik efter sejren i Strade Bianche, men endte med at løbe tør for kræfter.
Jakob Fuglsang var i en periode alene i front i Strade Bianche, men endte med at blive nummer fem.

SIENA: Jakob Fuglsang lignede længe en favorit til at vinde Strade Bianche, da det første World Tour-cykelløb efter coronapausen lørdag blev kørt.

Den danske Astana-rytter var med til sidst, men gik i stå i den italienske varme, da det hele skulle afgøres.

- Gav alt, men betalte en høj pris i varmen og blev overophedet, da jeg pressede på. Min form er god, og det var dejligt at få bekræftet.

- Det var også dejligt at komme tilbage og køre igen, selv under disse ekstreme forhold (40 grader), skriver Fuglsang på Instagram.

Wout van Aert (Jumbo-Visma) tog sejren efter at have stukket af mod slutningen.

Jakob Fuglsang, der tidligere i løbet lå alene i front, kunne ikke følge med og endte med at komme i mål små tre minutter efter den vindende belgier som nummer fem.

Der blev lørdag også kørt Strade Bianche på kvindesiden lørdag. Her blev danske Cecilie Uttrup Ludwig (FDJ) nummer syv.

Efter at stribevis af cykelløb blev aflyst i foråret og først på sommeren, skal der nu køres en masse i sensommeren og efteråret.

Blandt andet skal de store etapeløb i Frankrig, Spanien og Italien afvikles, og det samme skal en lang række klassikere.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.