Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fuglsang: Jeg havde troet jeg var stærkere

Det danske klassementshåb tabte igen tid til konkurrenterne i jagten på den samlede sejr i Giro d'Italia.

Det danske klassementshåb tabte igen tid til konkurrenterne i jagten på den samlede sejr i Giro d'Italia.
Jakob Fuglsang (i blåt) har lidt over fem minutter op til førsteplads i Giro-klassementet.

CODROIPO: Søndag bød på et nyt tidstab for Jakob Fuglsang i Giro d'Italia-klassementet.

Den danske Astana-rytter måtte slippe frontgruppen, da etapen skulle afgøres på kategori 1-stigningen Piancavallo, og endte med at ryge yderligere et minut længere bagud i forhold til førstepladsen.

Fuglsang har nu 5 minutter og 8 sekunder op til Joao Almeida (Quick-Step) i den lyserøde førertrøje.

I sin klumme på B.T.'s hjemmeside skriver Fuglsang, at dagen slet ikke endte, som han havde håbet.

- Igen mistede jeg tid til de hurtigste, selv om jeg troede, at jeg kunne køre med helt fremme. Jeg havde troet, at jeg var stærkere. Eller i hvert fald at jeg kunne køre med helt fremme.

- På den måde var dagen lidt en nedtur, men heldigvis fik jeg kæmpet mig tilbage til Vincenzo Nibali og Pello Bilbao, der havde sat mig først på stigningen. Jeg gik ikke helt ned, fik disponeret okay og reddet det, jeg kunne, skriver Fuglsang.

Han kan nu se frem til en hviledag mandag, inden det igen går løs i Giroens sidste uge.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.