Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Frank de Boer afløser Koeman som hollandsk landstræner

Hollands fodboldlandshold skal fremover styres af Frank de Boer, der har fået en kontrakt frem til VM i 2022.

Hollands fodboldlandshold skal fremover styres af Frank de Boer, der har fået en kontrakt frem til VM i 2022.
Frank de Boer er manden, der fremover skal stå i spidsen for det hollandske fodboldlandshold. (Arkivfoto)

AMSTERDAM: Den tidligere hollandske landsholdsspiller Frank de Boer erstatter den nyansatte FC Barcelona-træner, Ronald Koeman, som hollandsk landstræner.

Det oplyser landets fodboldforbund, KNVB, onsdag.

Frank de Boer, der som spiller har en fortid i blandt andet Ajax og Barcelona, har fået en kontrakt, der løber frem til VM i 2022.

Stillingen som hollandsk landstræner har været ledig, siden Ronald Koeman i august blev præsenteret som ny Barcelona-træner.

50-årige Frank de Boer har spillet over 100 landskampe for Holland.

Som træner havde han en god tid i Ajax, mens trænerophold i Inter, Crystal Palace og Atlanta United i USA var en mere blandet fornøjelse.

Holland var uden en permanent landstræner i aktion i Nations League tidligere i september. Her blev det til sejr over Polen og nederlag til Italien.

Første opgave for Frank de Boer bliver en testkamp mod Mexico 7. oktober, inden Holland møder Bosnien-Hercegovina i Nations League 11. oktober.

/ritzau/dpa

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.