Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Formel 1-hold deler sine reserver med konkurrenterne

Mercedesreserverne Stoffel Vandoorne og Esteban Gutierrez kan komme til at køre for McLaren og Racing Point.

Mercedesreserverne Stoffel Vandoorne og Esteban Gutierrez kan komme til at køre for McLaren og Racing Point.
Stoffel Vandoorne er reservekører hos Mercedes, men belgieren kan ende med at køre for McLaren eller Racing Point i denne sæson. Det skyldes, at Mercedes deler sine to reservekørere med de to konkurrenter. (Arkivfoto).

LONDON: Det førende hold i Formel 1, Mercedes, vil lade holdets reserver køre for to af konkurrenterne.

Det drejer sig om Stoffel Vandoorne og Esteban Gutierrez, der tidligere har haft et sæde i Formel 1.

Mercedes stiller de to kørere til rådighed for McLaren og Racing Point i en sæson, som lige nu venter på at komme i gang som følge af coronapandemien. Det fortæller en talsmand for Mercedes torsdag.

Samarbejdet er formentlig kommet i stand på grund af tætte bånd mellem ledelserne på de tre hold, der normalt kæmper indædt mod hinanden på alverdens racerbaner.

McLaren-teamet skifter fra næste sæson de nuværende motorer i holdets biler fra Renault ud med motorer fra Mercedes, mens Racing Points holdejer, Lawrence Stroll, er kendt for at have et godt forhold til Mercedes-toppen.

2020-sæsonen i Formel 1 er endnu ikke kommet i gang på grund af coronakrisen.

Sæsonen går efter planen i gang 5. juli i Østrig under strikse sikkerhedsforhold.

Formel 1 meldte i sidste uge ud, at ingen grandprixer vil blive aflyst, selv hvis kørere bliver testet positiv for coronavirus. Skulle det ske, så kan reservekørerne kommer i spil.

Belgiske Stoffel Vandoorne har tidligere repræsenteret McLaren i Formel 1, mens mexicaneren Esteban Gutierrez har kørt for både Sauber og Haas.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.