Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Forelsket Mascha Vang fejrer årsdag hvor det hele begyndte

Mascha Vang og kæresten faldt pladask for hinanden for to år siden. Det fejrer de på et spahotel i Sverige.

Mascha Vang og kæresten faldt pladask for hinanden for to år siden. Det fejrer de på et spahotel i Sverige.
Bloggerdronningen Mascha Vang og hendes kæreste, jagerpiloten Troels Krohn Dehli, storsmilede på den røde løber til årets Zulu Awards. Fredag skal de fejre årsdag samme sted, som de forelskede sig.

KØBENHAVN: Fredag er det Valentins Dag, og par over hele verden fejrer kærligheden.

Men for den succesfulde blogger og tv-personlighed Mascha Vang er det en helt særlig dag.

Det er nemlig to år siden, at hun og kæresten Troels Krohn Dehli forelskede sig.

- Valentines Day kalder vi vores rigtige to års-dag. For nogle dage siden var det to år siden, at vi mødte hinanden første gang, men fredag er det to år siden, at vi forelskede os.

- Hvor fantastisk er det lige, at det netop er på Valentines Day, at vi forelsker os på et spahotel i Falkenberg i Sverige, jublede hun på den røde løber til Zulu Awards, som blev holdt i K.B. Hallen torsdag aften.

Parret har planer om at sætte kursen mod Sverige og fejre årsdagen samme sted, hvor det hele begyndte.

- Vi skal bare hygge os og have en rigtig kærlighedsweekend. Troels ved lige præcis, hvornår han blev forelsket. Det var lige foran pejsen i pejsestuen.

- Sidst havde vi kun ét døgn, og det er simpelthen for lidt, så nu tager vi to dage, lyder det fra Mascha Vang.

Hun har kun rosende ord tilovers for sin jyske jagerpilot-kæreste, som hun kalder både sød og charmerende.

- Han er så let omgængelig, uanset om han er soldat eller på den røde løber. Han er også tålmodig, så der skulle åbenbart en elitesoldat til at håndtere alt det her kaos, siger hun med et grin.

- Jeg tror måske kun, jeg har set ham være sur en gang på de to år. Han er altid helt nede på jorden, når jeg flyver op i det røde felt.

Torsdag aften havde hun Troels Krohn Dehli med, som ganske rigtigt ventede tålmodigt på hende, mens hun gav interviews på den røde løber.

Og Mascha Vang lyver ikke, når hun siger, at han præcis kan huske, hvornår han forelskede sig i hende.

- Vi var i Sverige sammen, og det var helt nyt, for vi skulle lære hinanden at kende. Dagen efter, da vi skulle hjem, sad vi i en stue, hvor man kan slappe af.

- Så lå hun tæt ind til mig med hovedet på skulderen, og der tænkte jeg: "Shit, jeg er forelsket i hende". Det havde jeg ikke regnet med, at jeg skulle blive så vildt og hurtigt, men der var ikke noget at gøre, lyder det fra Troels Krohn Dehli.

Zulu Awards bliver sendt søndag klokken 20.50 på TV2 Zulu.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.