Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Første gang i dansk X Factor: Finalisterne får ikke specialskrevet vindersange

Årets finale i "X Factor" skriver historie ved at være den første, hvor finalisterne synger covernumre.

Årets finale i "X Factor" skriver historie ved at være den første, hvor finalisterne synger covernumre.
Finaledeltagerne Alma Agger, Mathilde Caffey og Emil Wismann. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Normalt dyster finalisterne i "X Factor" med hver deres specialskrevede sang, som efterfølgende udgives. Men i år er det anderledes.

Årets tre finalister - Mathilde Caffey, Alma Agger og Emil Wismann - skal i år forsøge at høste stemmer ved at synge en coversang.

Det er første gang i den danske udgave af "X Factor".

- Så har de bedre tid og mulighed for at vælge deres eget materiale og forfine udtryk og lyd, når vinderen og eventuelt øvrige finalister senere skal udgive musik i eget navn. Nu prøver vi det af og ser, hvordan det fungerer, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV2.

Mathilde Caffey skal synge sangen "Karma Is a Bitch" af CH10, mens Alma Agger skal synge "The Last Dance" af Clare Maguire, og Emil Wismann skal synge "Selvmord på dansegulvet" af Thomas Holm.

I årene 2008-2011 sang finalisterne den samme specialskrevede vindersang.

Alle andre år har de tre finalister sunget en sang, der har været skrevet specielt til dem.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.