Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fodboldlandsholdet tester mod Sverige i Brøndby

Kasper Hjulmands tropper møder Sverige i november som forberedelse til to Nations League-kampe.

Kasper Hjulmands tropper møder Sverige i november som forberedelse til to Nations League-kampe.
Landstræner Kasper Hjulmand får et travlt efterår. Landsholdet skal spille seks Nations League-kampe og to testkampe.

BRØNDBY: Det danske fodboldlandshold har fået sat navn på modstanderen i efterårets anden og sidste testkamp.

Landstræner Kasper Hjulmand og hans tropper skal møde Sverige 11. november i en kamp, der bliver forberedelse til de to sidste Nations League-opgør mod Island og Belgien.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside.

- De har et stærkt landshold og kvalificerede sig flot til EM, så det bliver en rigtig spændende test forud for vores sidste to Nations League-kampe, siger Hjulmand.

- Vi glæder os til endnu en hjemmekamp foran vores danske fans og til forhåbentlig at få en god optakt før kampene mod Island og Belgien, siger Kasper Hjulmand.

Det bliver 107. gang, fodboldlandsholdet står over for Sverige, der er Danmarks hyppigste modstander i landsholdssammenhæng.

De to holds seneste møde var 0-0-kampen i Stockholm i 2018 inden afrejsen til VM i Rusland.

Landene havde aftalt at teste EM-formen i juni i år, men den kamp blev aflyst på grund af coronapandemien.

Det bliver Brøndby Stadion, der skal lægge græs til kampen i november.

DBU oplyser, at det endnu ikke er afklaret, om det bliver muligt at afvikle kampen med tilskuere. Det samme gælder testkampen mod Færøerne i oktober og efterårets tre hjemmekampe i Nations League.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.