Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fire 16-årige drenge er dræbt ved bilulykke i Sverige

En tragedie har ramt Sverige, hvor fire drenge på 16 er dræbt ved bilulykke. To andre unge er slemt kvæstet.

En tragedie har ramt Sverige, hvor fire drenge på 16 er dræbt ved bilulykke. To andre unge er slemt kvæstet.
Bilen blev hårdt medtaget ved ulykken nær byen Sundsvall natten til søndag.

STOCKHOLM: Fire drenge på 16 år er blevet dræbt i Sverige under en meget voldsom bilulykke.

Der er tale om en soloulykke, hvor en bil tilsyneladende er kørt af vejen og ind i nogle træer.

- Det er med tungt hjerte, at jeg kan informere om, at fire 16-årige drenge er døde. Det her er en uhørt tragedie for alle indblandede, siger Josef Wiklund, lokal politichef i Sundsvall-området, ifølge avisen Aftonbladet.

Der var seks personer i bilen. De to andre er hårdt kvæstede og er på hospitalet. De er også under 20 år.

Politiet har ikke oplyst alder og køn på de to kvæstede.

Ulykken skete omkring klokken 03.00 natten til søndag ved Sundsvall, der ligger omkring 350 kilometer nord for den svenske hovedstad, Stockholm.

Billeder fra tv-stationen SVT's regionale kanal i Västernorrland viser spor, der peger på, at bilen formentlig er kørt af vejen og ind i nogle træer ved en lund.

Politiet har ikke sagt noget om, hvordan ulykken kan være sket.

- Nu skal vi efterforske, for at se om der kan være sket en forbrydelse, siger Josef Wiklund.

- Det er dog alt for tidligt at sige, om der er det. Det er fortsat ikke klart, hvem der kørte bilen, og hvor i bilen de forskellige drenge sad, siger han.

Aftonposten skriver, at drengenes skole og den lokale kirke søndag aften ville holde åbent for ofrenes familier og venner, der kan have brug for at være sammen i disse timer.

/ritzau/TT

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.