Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Filmstjernen Banderas må fejre 60-årsdag med covid-19

Antonio Banderas: Jeg er tvunget til at tilbringe min 60-årsdag i karantæne.

Antonio Banderas: Jeg er tvunget til at tilbringe min 60-årsdag i karantæne.
Den spanske filmskuespiller Antonio Banderas siger, at han har covid-19. Banderas, som mandag fylder 60 år, har på Twitter meddelt, at hans runde fødselsdag ikke rigtigt bliver, som han havde håbet. På Twitter beretter han, at han er tvunget til at være i karantæne. (Arkivfoto)

MADRID: Den spanske filmskuespiller Antonio Banderas siger, at han har covid-19.

Banderas, som mandag fylder 60 år, har på Twitter meddelt, at hans runde fødselsdag ikke rigtigt bliver, som han havde håbet. På Twitter beretter han, at han er tvunget til at være i karantæne.

- Jeg må i dag - den 10. august - fortælle, at jeg er tvunget til at tilbringe min 60-årsdag i karantæne, da jeg er testet positiv for covid-19, skriver Banderas.

- Jeg har det relativt godt, men jeg er i dag lidt mere træt end sædvanligt. Jeg er sikker på, at jeg kommer til hægterne igen hurtigt, siger han.

Banderas, som senest har medvirket i "Dolittle", hvor han spillede mod Robert Downey Jr., siger videre, at han under sin karantæne vil læse, skrive og lægge planer for fremtiden.

Det er blevet til flere end 100 film i de over 30 år, hvor Banderas har arbejdet som skuespiller.

Han er født i 1960 og voksede op i Costa del Sol-byen Malaga.

Efter at have arbejdet i en mindre teatertrup hjemme i Malaga kom Banderas i 1981 til hovedstaden Madrid.

Et samarbejde med instruktøren Pedro Almodóvar begyndte i 1982 med filmen "Lidenskabernes labyrint", og i fire af de efterfølgende film optrådte Banderas i vidt forskellige roller.

En af hans mest kendte præstationer kom med hans medvirken i filmene "Zorro" - den første i 1998 - hvor Antonio Banderas portrætterer den kappe- og maskeklædte figur og hævner, som sidste år kunne fejre 100-års jubilæum.

Antonio Banderas var i 18 år gift med den amerikanske skuespillerkollega Melanie Griffith, som han blev skilt fra i 2014. Sammen har de datteren Stella.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.