Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Filippo Inzaghis hold rykker op i Serie A

Benevento har været suveræn i den næstbedste italienske fodboldrække i denne sæson.

Benevento har været suveræn i den næstbedste italienske fodboldrække i denne sæson.
Filippo Inzaghi er træner for Benevento. (Arkivfoto)

BENEVENTO: Filippo Inzaghis hold kan begynde forberedelserne til livet i Serie A.

Med en sejr på 1-0 over Juve Stabia øgede Benevento mandag aften afstanden til de øvrige hold i den næstbedste italienske række.

Dermed er holdet, der er trænet af den tidligere AC Milan- og Juventus-angriber, sikker på at rykke op i Serie A for anden gang i klubbens historie.

Holdet har været helt suverænt i indeværende sæson. Benevento har blot tabt 1 ud af 31 kampe og har hele 24 point ned til andenpladsen.

Benevento spillede senest i Serie A i sæsonen 2017/18, hvor klubben satte rekord for flest nederlag i begyndelsen af en sæson i Europas fem største ligaer.

Dengang blev det til 14 nederlag i streg, før der kom point på kontoen.

Den nu 46-årige Inzaghi overtog Benevento i sommeren 2019 og har siden haft stor succes med klubben. Tidligere har han stået i spidsen for AC Milan, Venezia og Bologna.

Som spiller var han i mange år en af Europas mest frygtede angribere og kan blandt andet skrive verdensmester, dobbelt Champions League-vinder og tredobbelt italiensk mester på cv'et.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.