Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Femårig pige bliver dræbt af flugtbilist i København

Politi offentliggør foto og navn på den mand, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en lille pige.

Politi offentliggør foto og navn på den mand, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en lille pige.
Københavns Politi efterlyser Helmi Mossa Hameed, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en femårig pige på Frederiksberg onsdag eftermiddag. Efter ulykken stak han af til fods.
Politi offentliggør foto og navn på den mand, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en lille pige.
HELMI Københavns Politi efterlyser Helmi Mossa Hameed, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en femårig pige på Frederiksberg onsdag eftermiddag. Efter ulykken stak han af til fods. Københavns Politi/Free
Politi offentliggør foto og navn på den mand, som mistænkes for at have påkørt og dræbt en lille pige.
Femårig pige dræbt af flugtbilist i København En femårig pige blev onsdag eftermiddag dræbt, da hun blev ramt af en bil, mens hun kom gående med sin mor på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Efter ulykken stak bilisten af til fods, og Københavns Politi leder nu intensivt efter ham flere steder i hovedstadsområdet. Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN: En femårig pige mistede onsdag eftermiddag livet, da hun og hendes mor blev ramt af en bil på Frederiksberg.

Efter ulykken stak bilisten af til fods.

Allerede kort efter ulykken havde politiet en formodning om, hvem han er. Og onsdag aften offentliggør politiet navn og foto af den mand, man mener, det drejer sig om på Twitter.

Der er tale om den 21-årige Helmi Mossa Hameed. Han beskrives som 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Onsdag eftermiddag var han iført sort tøj.

- Hvis du ser ham, eller ved hvor han opholder sig, så kontakt politiet på 114. Undlad selv at tage kontakt til ham, skriver politiet på Twitter.

Ulykken skete på Peter Bangs Vej ved nummer 252 omkring klokken 16.

- En mor og datter går på fortovet, da de bliver ramt af en bil. Datteren er afgået ved døden, fortalte vicepolitiinspektør Thomas Tarpgaard fra Københavns Politi tidligere onsdag.

Moren er bragt til hospitalet, men politiet kan ikke sige noget nærmere om hendes tilstand.

- Men de kunne tale med hende på ulykkesstedet, siger vicepolitiinspektøren.

Hvordan ulykke skete, kan politiet ikke sige noget om.

- Vi er i gang med at afhøre vidner, og en bilinspektør er tilkaldt for at undersøge ulykken nærmere, forklarede Thomas Tarpgaard onsdag eftermiddag.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.