Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fejl hindrer folk i at se deres coronasvar på sundhed.dk

Af opdatering på sundhed.dk klokken 19.10 fremgår det, at der ikke er tidshorisont på, hvornår fejl er løst.

Af opdatering på sundhed.dk klokken 19.10 fremgår det, at der ikke er tidshorisont på, hvornår fejl er løst.

KØBENHAVN: Der er onsdag aften fortsat problemer med at logge på sundhed.dk.

Problemet har stået på en god del af dagen og betyder, at det blandt andet ikke er muligt at se svar på coronatest.

Af en opdatering på hjemmesiden sundhed.dk klokken 19.10 fremgår det, at der ikke er en tidshorisont på, hvor længe problemet vil stå på.

- Sundhed.dk kører stabilt, og hvis der ikke var fejl på NemLog-in, ville det være muligt at logge ind og tjekke covid-19-svar. Sundhed.dk kan desværre ikke løse fejlen, da NemLog-in ikke er vores løsning.

- Hvis man har appen MinLæge og tidligere har været logget ind, kan man muligvis tjekke sit covid-19-svar i den app, står der på hjemmesiden.

Fejlen skyldes, at der er ustabilitet i forhold til at logge på tjenester, der benytter NemID.

- Hvis man har mulighed for det, opfordrer vi til, at man tjekker sit covid-19-prøvesvar senere, står der på sundhed.dk.

Fejlen har stået på siden onsdag eftermiddag.

Digitaliseringsstyrelsen oplyser onsdag aften klokken 22.30, at der er tale om et "sjældent" nedbrud, og at leverandøren bag løsningen har kaldt alle folk ind til at arbejde på højtryk natten igennem for at få problemet løst hurtigst muligt.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.