Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

FCN-træner om Sulemana: Har Neymar-potentiale

Flemming Pedersen er ikke bleg for at sammenligne Kamal Deen Sulemana med en af verdens bedste spillere.

Flemming Pedersen er ikke bleg for at sammenligne Kamal Deen Sulemana med en af verdens bedste spillere.
Kamal Deen Sulemana gjorde det til 2-0 fredag.

SILKEBORG: Kamel Deen Sulemana åbnede fredag sin målkonto i Superligaen med et flot et af slagsen.

Efter en dribletur sendte den kun 18 år gamle ghaneser køligt bolden over i det lange hjørne af målet til 2-0 i FC Nordsjællands sejr på samme cifre over Silkeborg.

Men den imponerende scoring overrasker ikke FCN-træner Flemming Pedersen.

- Kamal Deens mål var ikke nogen tilfældighed, for sådan nogle ser vi ham lave hver dag til træning, fortæller træneren.

Og lige netop Deen, der i dag spillede sin fjerde superligakamp, havde Pedersen flere rosende vendinger om, da han sammenlignede ham med selveste Neymar.

- Ham her er voldsom, fordi han er så hurtig.

- Vi taler om potentiale på højde med Neymar, og måske endda mere end det, fordi han er endnu hurtigere, siger FCN-træneren.

FC Nordsjællands midtbanedynamo Magnus Kofod Andersen scorede også sit første 3F Superliga-mål fredag, da han med et brag af et frispark sendte sit hold i front.

Det har længe været Kofods midtbanekollega Mikkel Rygaard, der har stået for de direkte frispark for FCN, men det håber 21-årige Kofod vil ændre sig lidt nu.

- Det er okay, hvis jeg ikke bliver førstevalg, men jeg tror, at jeg får den ude fra højresiden fra nu af. Så kan Rygaard og jeg deles om den, siger han.

Kofod mener ikke, at det var tilfældigt, at det første superligamål kom efter et direkte frispark.

- Jeg har øvet mig rigtig, rigtig længe på frispark lidt længere ude fra.

- Lige siden, jeg kom op i truppen, har jeg sammen med Emiliano Marcondes sparket mange frispark til træning, og efter det har jeg så trænet det med både Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard, fortæller den unge spiller.

Flemming Pedersen var ikke overrasket over sit holds evne til at skabe chancer, men alligevel var der noget, der overraskede ham.

- Vi vidste, at mulighederne ville komme af sig selv, fordi vi har så individuelt stærke spillere.

- Men det var nu overraskende, at Kofod scorede dét mål, siger Pedersen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.