Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

FCN gav ombejlet stortalent fri til at tænke fremtid

FCN gav til kampen mod Brøndby Mohammed Kudus fri til at tænke over et muligt klubskifte, der kan være på vej.

FCN gav til kampen mod Brøndby Mohammed Kudus fri til at tænke over et muligt klubskifte, der kan være på vej.
Mohammed Kudus var ikke med i truppen, da FCN torsdag mødte Brøndby. (Arkivfoto).

BRØNDBY: 19-årige Mohammed Kudus er FC Nordsjællands helt store salgsobjekt, og det har længe ligget i kortene, at ghaneseren meget vel kan blive solgt denne sommer.

Kudus har mange bejlere, og FCN gav til torsdagens kamp mod Brøndby guldfuglen fri til at tænke over fremtiden, fortæller cheftræner Flemming Pedersen.

- Vi gav ham en pause, fordi der sker rigtig mange ting omkring ham. At der sker mange ting omkring ham, må man tolke, som man vil.

- Det mest sandsynlige er, at han ikke er i klubben i næste sæson. Det har ligget i kortene, fordi der er så meget virak om ham hele tiden, siger Flemming Pedersen.

I FC Nordsjælland hedder manden med ansvaret for køb og salg af spillere Jan Laursen, og sportschefen får ofte henvendelser angående Kudus.

- Der har været rygter, siden han brød igennem, og det skal vi håndtere ordentligt. Nogle gange skal vi give plads til, at spillere kan tænke over, hvad der skal ske fremadrettet.

- I vinter var der klubber, der bankede på, men så blev hele verden sat i stå med coronakrisen. Nu er vi kommet i gang igen, og så bliver der banket på døren igen, siger Jan Laursen.

Sportschefen lægger også op til, at Kudus meget vel kan blive solgt denne sommer, men intet er på plads, forsikrer han.

- Det lå i kortene, da vi forlængede med Kudus, at vi i denne sæson skulle se, om han kunne tage det næste step.

- Når man spiller i FCN, er der meget interesse og et stort fokus, men man er ikke skiftet, før der er skrevet under og lavet pressemeddelelse, og der er vi ikke nu, siger Jan Laursen.

Mohammed Kudus, der i efteråret fik debut på Ghanas A-landshold, har i denne sæson spillet 25 superligakampe og scoret 11 mål.

Kontrakten med FC Nordsjælland gælder til udgangen af 2021.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.