Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

FCM-direktør afviser at have budt på Sisto

Døren er lukket for at hente Pione Sisto til FC Midtjylland i denne omgang, siger Claus Steinlein.

Døren er lukket for at hente Pione Sisto til FC Midtjylland i denne omgang, siger Claus Steinlein.
Sisto spillede frem til 2016 i FC Midtjylland. Han er noteret for 21 A-landskampe for Danmark.

KØBENHAVN: Fodboldspilleren Pione Sisto er for dyr til at være aktuel for FC Midtjylland.

Det siger Claus Steinlein, direktør for FCM, til B.T.

- Vi har ikke budt på ham, siger Steinlein til avisen.

Torsdag fortalte Celta Vigos præsident, Carlos Mourinho, at den spanske klub har modtaget et bud på Sisto, og at det er op til danskeren, om han vil afsted.

Men ifølge Steinlein er den danske mesterklub ikke inde i billedet på nuværende tidspunkt.

- Det er en dyr spiller, så døren er lukket for nu, siger direktøren.

Frem til 2016 spillede Pione Sisto for FC Midtjylland, og han var blandt andet med til at vinde klubbens første mesterskab.

Da FCM for nylig fejrede det tredje mesterskab, var Sisto til stede på stadion. Det var et glædeligt gensyn, lød det fra FCM-sportschef Svend Graversen.

- Jeg var rigtig glad for at se Pione. Det er altid dejligt at vores tidligere spillere, og vi er meget, meget glade for at se Pione.

- Jeg vil ikke kommentere det på sådan en dag som i dag, men jeg vil da ikke klage over, hvis vi får nogle af vores dygtige spillere, som vi har sendt til udlandet, hjem, sagde Graversen ved den lejlighed.

Den 25-årige offensivspiller skiftede til Celta Vigo, hvor han har haft blandet succes. I den forgangne sæson blev det dog kun til spilletid i 21 ligakampe.

Sisto har spillet 21 A-landskampe for Danmark og scoret et mål.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.