Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fransk Barcelona-spiller er smittet med coronavirus

Barcelonas Jean-Clair Todibo er smittet med coronavirus. Han var ikke tiltænkt rolle i Champions League-kamp.

Barcelonas Jean-Clair Todibo er smittet med coronavirus. Han var ikke tiltænkt rolle i Champions League-kamp.
Jean-Clair Todibo (th) - her for Schalke 04 - er smittet med coronavirus. (arkivfoto)

BARCELONA: En spiller fra den spanske fodboldklub FC Barcelona er blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyste klubben på sin hjemmeside onsdag formiddag.

Det fremgik i første omgang ikke, hvem den smittede spiller er, men senere onsdag stod den franske forsvarsspiller Jean-Clair Todibo frem som den smittede på sociale medier.

- Jeg vil informere jer om, at jeg er testet positiv for covid-19. Jeg er uden symptomer og har det godt. Jeg er hjemme, som sundhedsprotokollerne foreskriver det.

- Jeg vil virkelig gerne tilbage til træning, men nu er det tid til at blive hjemme, indtil virusset er væk, lyder det fra den unge franskmand.

Barcelona havde oplyst, at den smittede spiller var én af ni spillere, der torsdag skulle til at tage hul på optakten til næste sæson.

Ingen af de spillere var tiltænkt en rolle i Barcelonas kommende Champions League-kamp. Barcelona møder fredag den tyske storklub Bayern München i kvartfinalen.

Det er langtfra det første smittetilfælde i spansk fodbold. Også de andre storklubber Real Madrid og Atlético Madrid har haft smittetilfælde.

Spanien er et af de europæiske lande, der har været hårdest ramt af det verdensomspændende udbrud af coronavirus.

Over 325.000 personer er blevet registreret som smittet i Spanien, og over 28.000 smittede har mistet livet i landet. Det viser tal fra Johns Hopkins University.

Efter at have fået godt styr på udbruddet i juni, oplever Spanien for tiden igen stigende smittetal. Det fik i sidste uge blandt andet Udenrigsministeriet i Danmark til at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til Spanien.

Barcelona møder Bayern München fredag aften klokken 21. Kampen spilles i Lissabon som en del af et særligt Champions League-format, hvor kvartfinaler, semifinaler og finale afgøres i enkelte knald eller fald-kampe.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.