Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Fart og kokainfund har givet norsk eks-stjerne problemer

Tidligere langrendsstjerne Petter Northug indrømmer at have kørt for stærkt og at være i besiddelse af kokain.

Tidligere langrendsstjerne Petter Northug indrømmer at have kørt for stærkt og at være i besiddelse af kokain.
Petter Northug kan se frem til en straffesag efter både at have kørt for hurtigt og været i besiddelse af kokain. (Arkivfoto)

OSLO: På et par langrendsski havde ingen så meget fart på som norske Petter Northug fra omkring 2010 til 2015. Han vandt to OL-guldmedaljer og hele 13 gange VM-guld i perioden.

Men det lader til, at mens hans mistede farten i sporet, så tog han den med over i privatlivet, efter at han stoppede karrieren i slutningen af 2018.

- Jeg har begået en stor fejl, indleder han et opslag på Instagram.

Og retteligt burde der nok have stået to fejl, for den 34-årige nordmand kan forberede sig på at blive anklaget for to forskellige forseelser.

- I går aftes blev jeg stoppet af politiet i en fartkontrol. Jeg kørte alt for stærkt og blev også taget med på hospitalet til en blodprøve, skriver Northug i sit opslag.

Ifølge det norske nyhedsbureau ntb kørte Northug 168 kilometer i timen på en strækning, hvor man maksimalt må køre 110 kilometer i timen.

De dårlige nyheder sluttede imidlertid ikke der for den tidligere feterede langrendsstjerne, som en del gange gennem årene har gjort sig uheldigt bemærket.

- Samtidig fandt politiet en mindre mængde narkotika hjemme hos mig. Det drejer sig om kokain, forklarer han.

- Jeg er fortvivlet og bange for, hvad fremtiden vil bringe, og jeg er meget ked af det over for alle dem, jeg har skuffet. Igen.

- Jeg ved, at der nu kommer en straffesag. Der skal jeg tage ansvaret for, hvad jeg har gjort.

Northug har tidligere afsonet en dom for spirituskørsel tilbage i 2014, mens han vakte stor opsigt med sin selvbiografi i 2018, hvor han blandt andet berettede om sit forhold til en tidligere norsk pornostjerne, der krævede bogen tilbagekaldt.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.