Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

European Tour i golf starter igen 22. juli

Første turnering bliver British Masters som del af seks turneringer i træk i Storbritannien.

Første turnering bliver British Masters som del af seks turneringer i træk i Storbritannien.
Rory McIlroy og hans golfkolleger kan snart komme i gang med European Tour.

KØBENHAVN: European Tour i golf starter op igen 22. juli, meddeler den på sin hjemmeside torsdag.

Første turnering bliver British Masters, der slutter den 25. juli.

Turneringen i omegnen af Newcastle bliver en del af seks turneringer i træk i Storbritannien, så man undgår at skulle flytte spillerne over for mange landegrænser med indrejserestriktioner.

Alle turneringer afvikles uden tilskuere og under hensyntagen til protokoller for sundhedsmæssig forsvarlig afvikling, fastslår European Tour.

- Vi har hele tiden sagt, at sikkerheden har højeste prioritet.

- Baseret på den ekspertrådgivning, vi har modtaget, er det i forhold til testning, rejser og indkvartering indledningsvist bedst at spille i klynger og på et territorium, siger European Tour-direktør Keith Pelley.

De seks turneringer i Storbritannien går under navnet "UK Swing".

De spilles på fire baner i England og en i Wales, som huser to turneringer, og slutter med UK Championships på Belfry i slutningen af august.

Planerne for turneringerne fra september til november følger.

Men enkelte turneringsdatoer i det tidsrum er dog allerede på plads, og det samme er datoerne for årets to sidste turneringer på European Tour.

De er Nedbank Golf Challenge i Sun City i Sydafrika fra 3. til 6. december og sæsonfinalen i Dubai fra 10. til 13. december.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.