Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Storbritannien melder om højt antal coronadødsfald

Langt de fleste coronaofre, som er registreret i England i det seneste døgn, havde andre sygdomme i forvejen.

Langt de fleste coronaofre, som er registreret i England i det seneste døgn, havde andre sygdomme i forvejen.
Vinduerne på en bygning tæt på St. Thomas Hospital i London er præget af hyldestbeskeder til NHS, der er det britiske sundhedsvæsen. Det er på St. Thomas, at Boris Johnson er indlagt.

LONDON: På det seneste døgn er dødstallet som følge af coronavirus i Storbritannien steget med 786.

Det meddeler det britiske sundhedsvæsen, NHS, tirsdag.

Langt de fleste af ofrene er registreret i England, nemlig 758 af de 786. De sidste 28 fordeler sig på Skotland, Nordirland og Wales.

Og langt de fleste havde underliggende sygdomme. Kun 29 af de 758 dødsofre i England havde ikke nogen andre sygdomme end Covid-19, som er den sygdom, coronavirus kan resultere i. Det meddeler NHS.

De 758 mennesker, der er registreret som omkomne i løbet af det seneste døgn i England, var i alderen 23 til 99 år.

Et døgn tidligere lød antallet af coronadødsfald i Storbritannien på 439 mennesker.

I alt er 6159 personer, der var smittet med coronavirus, er døde i Storbritannien - heraf 5655 i England - siden smitten brød ud.

Det britiske sundhedsvæsen har testet over 213.000 mennesker for smitte, og af dem er i alt 55.242 erklæret smittet.

En af de mange smittede er den britiske premierminister, Boris Johnson. Han er indlagt på intensivafdelingen på St. Thomas hospital i London.

Den britiske dronning, Elizabeth II, sender tirsdag en hilsen til Johnson og hans gravide forlovede, Carrie Symonds, og ønsker premierministeren god bedring.

- Hendes majestæt sagde, at de var i hendes tanker, og at hun ønskede premierministeren god bedring, lyder det i en meddelelse fra Buckingham Palace.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.