Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ellemann efter operation: Alt er gået godt

Venstre-formanden blev onsdag opereret for to diskusprolapser.

Venstre-formanden blev onsdag opereret for to diskusprolapser.
Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre, skriver, at han ovenpå sin operation for to diskusprolapser skal tage den med ro et stykke tid. Arkivfoto.

KØBENHAVN: Den operation, som Venstre-formand, Jakob Ellemann-Jensen gennemgik onsdag, er gået godt.

Det skriver formanden i et Facebook-opslag.

Ellemann er blevet opereret for to diskusprolapser i nakken på privathospitalet Hamlet.

- Jeg er øm og lidt groggy efter operationen, og jeg skal tage den med ro et stykke tid, men de voldsomme smerter, jeg havde i venstre skulder og arm, er forsvundet. Og meldingen fra lægerne er, at alt er gået godt, skriver han.

Venstre-formanden meddelte tirsdag, at han på grund af operationen er sygemeldt i hvert fald frem til 3. oktober, hvor Venstre holder landsmøde.

- Det er voldsomt irriterende, da den nye politiske sæson lige er gået i gang, men jeg har i nogen tid døjet med stærke smerter på grund af prolapserne, og det går ikke i længden, skrev han på Facebook.

Venstre skriver i en mail torsdag, at forventningen er, at han er tilbage, når landsmødet finder sted.

Det er partiets næstformand, Inger Støjberg, som har taget over, mens han er væk.

- Det vil hun gøre i tæt samarbejde med den øvrige partiledelse, skrev Ellemann på Facebook tirsdag.

I sit opslag torsdag takker han det "dygtige og professionelle team på Hamlet".

- Hvor er det rart at se et så velfungerende samarbejde mellem alle faggrupper, hvor der er stor - og velbegrundet - respekt for hinandens arbejde.

Formanden skriver desuden, at han er hjemme igen efter operationen.

- Også dejligt at komme hjem til fine blomster fra kolleger i både røde og blå afskygninger - tak skal I have, skriver han.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.