Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Edmonton genstarter NHL med nederlag uden Russell

Patrick Russell sad ude, da Edmonton Oilers lørdag var i aktion igen efter coronapausen i NHL.

Patrick Russell sad ude, da Edmonton Oilers lørdag var i aktion igen efter coronapausen i NHL.
Alle de resterende kampe i NHL spilles i de canadiske byer Edmonton og Toronto. (Arkivfoto)

EDMONTON: Edmonton Oilers fik ikke en god start i jagten på deltagelse i NHL-slutspillet, da der lørdag aften blev sat gang i den nordamerikanske ishockeyliga igen med de første betydende kampe efter en lang coronapause.

Uden danske Patrick Russell i kamptruppen blev det til et nederlag på 4-6 til Chicago Blackhawks i den første af potentielt fem kampe om en af de otte tilbageværende pladser i første runde af slutspillet.

Oilers kom hurtigt foran 1-0, men derefter gik det hurtigt ned ad bakke, og første periode sluttede med Blackhawks foran 4-1. Chicago-holdet kørte derefter sejren i hus.

Den næste kamp mellem de to hold spilles natten til tirsdag dansk tid. Det første hold, der vinder tre kampe, går videre.

Winnipeg Jets og Nikolaj Ehlers indleder sin jagt på en slutspilsplads natten til søndag, hvor den første kamp mod Calgary Flames spilles.

Det er gået næsten fem måneder, siden NHL-sæsonen blev afbrudt. De tilbageværende hold og spillerne bor og spiller deres kampe i såkaldte "bobler" i de canadiske byer Edmonton og Toronto.

Spillerne og holdenes ansatte må ikke forlade disse "bobler". Hvis de gør, skal de i coronakarantæne.

Alle kampe afvikles uden tilskuere og altså på neutral bane for de fleste af holdene.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.