Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Drønheldig Lotto-spiller vinder knap 100 millioner kroner

For anden gang i år har en heldig dansker vundet 1.-præmien i Vikinglotto. Gevinsten er på knap 100 millioner.

For anden gang i år har en heldig dansker vundet 1.-præmien i Vikinglotto. Gevinsten er på knap 100 millioner.
Danske Spil har endnu ikke hørt fra den drønheldige vinder, som onsdag aften har vundet svimlende 97 millioner kroner i Vikinglotto. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: En heldig Lotto-spiller har onsdag aften vundet knap 100 millioner kroner i Vikinglotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vedkommende har helt præcist vundet 97.333.794 kroner i 1.-præmie med sin vinderkupon, som er købt på Tuborgvej i København i en Circle K-butik.

Aftenens milliongevinst er den tredjestørste, der er vundet af en dansker i Vikinglotto.

Det er anden gang i år, at en dansker løber med 1.-præmien i Vikinglotto.

- Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk 1. præmievinder.

- Tidligere i år vandt en spiller fra Helsingør Kommune en rekordgevinst i Vikinglotto på mere end 206 millioner kroner, og nu har en anden dansker altså vundet knap 100 millioner, siger Pernille Mehl, som er direktør i Danske Lotteri Spil, i pressemeddelelsen.

Vinderen, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, vil få tilbudt økonomisk rådgivning. Det gør alle spillere, som vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Den heldige vinder må dele 1. præmiepuljen med en nordmand, som også kan se frem til at få sat små 100 millioner kroner ind på sin konto.

Vikinglotto er et fælles nordisk lotteri. Her spiller Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island Estland, Letland, Litauen og Slovenien om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

Den største gevinst, som er vundet af en dansker i Vikinglotto, blev altså indkasseret tidligere i år, hvor præmien lød på 206 millioner kroner.

I 2016 vandt en dansker 140 millioner kroner, mens gevinsten lød på 63 millioner kroner for en dansk Lotto-spiller i 2013.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.