Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Double bogeys sender Lucas Bjerregaard ud af PGA-turnering

Hverken Lucas Bjerregaard eller Sebastian Cappelen klarede cuttet i PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic.

Hverken Lucas Bjerregaard eller Sebastian Cappelen klarede cuttet i PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic.
Lucas Bjerregaard formåede ikke at klare cuttet til finalerunden i PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic i Detroit efter to double bogeys.

DETROIT: Både Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen er ude af PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic i Detroit, USA.

Sent fredag aften dansk tid missede de begge cuttet efter en anden runde i henholdsvis fire og et slag over par.

Det placerer dem på en delt 133.-plads ifølge pgatour.com, og det var langt fra nok til at klare cuttet til finalerunden på fem slag under par.

Lucas Bjerregaard fik ellers en fin start på fredagens anden runde med to birdies på de første tre huller, men en bogey på hul 5 og et par double bogeys på hul 7 og 9 sendte ham altså tre slag over par efter de første ni huller.

På de sidste ni huller lavede den 28-årige dansker en birdie og to bogeys, mens han klarede de resterende seks huller i par.

Sebastian Cappelen spillede en lidt mere jævn anden runde med to birdies og tre bogeys.

I sidste uge formåede de to danskere heller ikke at klare cuttet i Travelers Championship i Connecticut.

PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic føres lige nu af de to amerikanske spillere Chris Kirk og Webb Simpson, der begge er 12 slag under par.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.