Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Djokovic vinder sin første kamp siden diskvalifikation

Det endte med en sejr i to sæt i Rom til Novak Djokovic, da han spillede sin første kamp siden US Open.

Det endte med en sejr i to sæt i Rom til Novak Djokovic, da han spillede sin første kamp siden US Open.
Novak Djokovic gik sikkert videre fra sin første kamp i ATP-turneringen i Rom.

ROM: Novak Djokovic spillede onsdag sin første tenniskamp, siden han blev diskvalificeret i grand slam-turneringen US Open.

Den serbiske verdensetter vandt i anden runde af ATP-grusturneringen i Rom med cifrene 6-3, 6-2 over Salvatore Caruso, der er nummer 87 i verden.

Topseedede Djokovic brød Carusos serv en enkelt gang i første sæt og kom foran 5-3. Kort efter vandt han første sæt.

I andet sæt gik det endnu bedre for Djokovic, der hurtigt brød til en føring på 2-1. Senere kom Djokovic foran 5-2 efter endnu et servegennembrud.

Efter sejren sendte han sine karakteristiske hilsener med begge arme ud til tilskuerpladserne, som dog var tomme på grund af coronapandemien.

Kampen var den første, som Djokovic har spillet, siden han på dramatisk vis for ti dage siden blev diskvalificeret i US Open i en kamp i fjerde runde.

I den omtalte kamp ramte Djokovic en linjedommer i halsregionen med en tennisbold, efter at et parti var færdigspillet, og spillerne var på vej til en kort pause.

Djokovic skal i næste kamp i Rom møde vinderen af opgøret mellem italienske Marco Cecchinato og serberen Filip Krajinovic, som spiller senere onsdag.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.