Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Djokovic lancerer sommerturnering på Balkan

Otte spillere skal deltage i en turnering arrangeret af Novak Djokovic. Der spilles fire steder på Balkan.

Otte spillere skal deltage i en turnering arrangeret af Novak Djokovic. Der spilles fire steder på Balkan.
Novak Djokovic er Serbiens største sportsnavn i disse år.

BEOGRAD: Verdensetteren Novak Djokovic har selv sørget for, at han snart igen kan spille turneringstennis.

Den serbiske verdensstjerne har lanceret en miniturnering med kampe fire forskellige steder på Balkan i perioden fra 13. juni til 5. juli.

Det skriver Djokovic på sine sociale mediekanaler.

- Jeg er meget glad for officielt at kunne dele nyheden om, at Adria Tour vil blive holdt på Balkan.

- Jeg er meget taknemmelig og spændt på, at vi kan få det her til at ske for at kunne støtte humanitære projekter i hele regionen, lyder det fra Djokovic.

Turneringen indledes i Beograd, og deltagerne kommer dernæst forbi kroatiske Zadar, et ikke bestemt sted i Montenegro, før der sluttes af i bosniske Banja Luka, fremgår det af programmet. Hvert sted er der kampe to dage i træk.

Ud over Djokovic er østrigeren Dominic Thiem og bulgareren Grigor Dimitrov, og serberen Viktor Troicki blandt de otte spillere i turneringen. De ligger henholdsvis nummer 3, 19 og 184 på verdensranglisten.

De sidste fire spillere vil blive annonceret frem mod turneringsstart.

Inden coronavirus satte tennissæsonen på pause, vandt Novak Djokovic sin 17. grand slam-titel i karrieren, da han triumferede i Australian Open.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.