Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

DFDS åbner ny færgerute mellem Frederikshavn og Oslo

Fra 25. juni vil rederiet DFDS tilbyde passagerer at komme til Oslo fra både København og Frederikshavn.

Fra 25. juni vil rederiet DFDS tilbyde passagerer at komme til Oslo fra både København og Frederikshavn.
DFDS åbner 25. juni en ny rute mellem Frederikshavn og Oslo, samtidig med at ruten mellem København og Oslo genåbner. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Det danske rederi DFDS vil fra 25. juni begynde at sejle mellem Frederikshavn og Oslo.

Det sker i forbindelse med, at rederiet genoptager sin rute mellem København og Oslo. Det oplyser DFDS i en fondsbørsmeddelelse.

Ruten mellem København og Oslo har været sat på standby på grund af hele situationen omkring udbruddet af coronavirus.

Begge ruter til Oslo vil blive betjent af de to færger, der i forvejen sejler mellem København og Oslo.

Der tilbydes dog ikke en overfart kun mellem København og Frederikshavn. Der bliver således tale om to ruter.

Ifølge DFDS er målgruppen for den nye rute først og fremmest passagerer med et transportbehov. Faciliteter og oplevelsen ombord tilpasses målgruppen.

Samtidig vil ruten mellem København og Oslo i højere grad end tidligere også fokusere på transportpassagerer, når den genåbner.

På begge ruter vil der ifølge DFDS blive lagt vægt på, at der er god plads til den enkelte passager, så anbefalinger om sikker afstand kan overholdes.

- Vi glæder os til at byde velkommen til passagerer, der rejser mellem Danmark og Norge for at holde ferie i campingvogne, sommerhuse og hoteller eller med andre formål.

- Den nye rute vil også bidrage til turisme og handel i og omkring Frederikshavn og Oslo. Vi ser også frem til at byde velkommen til fragtkunder på ruten, siger Torben Carlsen, administrerende direktør i DFDS, i meddelelsen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.