Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Denver Nuggets booker billet til møde med LeBron og co.

Jamal Murray scorede 40 point for Denver Nuggets i sejren på 104-89 over Los Angeles Clippers.

Jamal Murray scorede 40 point for Denver Nuggets i sejren på 104-89 over Los Angeles Clippers.
Jamal Murray (27) og Gary Harris (14) fejrer, at Denver Nuggets er i Western Conference-finalen.

DENVER: Denver Nuggets fuldendte natten til onsdag dansk tid et imponerende comeback mod Los Angeles Clippers i NBA-slutspillet.

Denver besejrede således Clippers med 104-89 i den syvende og afgørende kamp i serien. Holdet var ellers kommet bagud med 1-3 i serien, men med tre sejre i træk lykkedes det altså at færdiggøre et flot comeback.

Holdet er nu klar til Western Conference-finalen, der svarer til semifinalen i verdens bedste basketball-liga.

Her skal Colorado-klubben op imod Los Angeles Lakers, der blandt andre råder over superstjernen LeBron James.

I opgøret natten til onsdag var Denvers Jamal Murray i topform og scorede hele 40 point. Holdkammeraten Nikola Jokić blev noteret for 16 point, 22 rebounds og 13 assister og fuldendte dermed en triple-double, som det kaldes i NBA, når en spiller laver et tocifret antal i tre kategorier.

Holdene fulgtes ad i første quarter, der endte 24-24.

Herefter viste Los Angeles Clippers tænder og bragte sig i andet quarter foran med 12 point ved stillingen 50-38. Denver Nuggets kom dog igen og reducerede til stillingen 54-56 ved slutningen af andet quarter.

De gode takter fortsatte for Denver i tredje quarter, hvor holdet formåede at vende 54-56 til en føring på 82-74.

Jamal Murray var aftenens store stjerne, og i fjerde og sidste quarter ramte han endnu et trepointsforsøg, da han sikrede sit hold en føring på 89-74.

Clippers, der råder over profiler som Kawhi Leonard og Paul George, formåede ikke at svare igen og dermed bliver der ikke tale om et rent Los Angeles-opgør i Western Conference-finalen.

I finalen i den anden turneringshalvdel - Eastern Conference - spiller Boston Celtics mod Miami Heat. Her tog Miami den første sejr natten til onsdag dansk tid, da det efter overtid blev til en 117-114-sejr.

Vinderne af Conference-finalerne mødes i den endelige NBA-finaleserie.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.