Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Delaney om Dortmund-sejr: Godt at vide at intet er gratis

Thomas Delaney var for anden kamp i træk med fra start, da Dortmund lørdag slog Wolfsburg 2-0.

Thomas Delaney var for anden kamp i træk med fra start, da Dortmund lørdag slog Wolfsburg 2-0.
Thomas Delaney har brugt coronapausen til at blive en skade kvit og har startet inde i de to første kampe efter genstarten.

WOLFSBURG: Borussia Dortmund lader ikke Bayern München stikke af i toppen af Bundesligaen efter coronapausen.

Holdet fra Ruhr-distriktet er kommet godt i gang og tog lørdag sin anden sejr i lige så mange kampe, da Wolfsburg ude blev slået 2-0.

Dortmunds sidste mål blev først scoret til sidst i kampen. Inden da havde Wolfsburg presset på.

Thomas Delaney var for anden kamp i træk med fra start for Dortmund. Selv om lørdagens sejr ikke var en walkover, ser han positivt på kampforløbet.

- Vi viste i dag, at vi stadig skal lave en stor præstation for at vinde. Det er godt for vores hold at vide, at intet er gratis her, og vi skal altid give os 100 procent for at vinde i Bundesligaen, fordi konkurrencen er så stor.

- Jeg mener, at vi og seerne så, at Wolfsburg er et godt hold, der er svært at spille imod, siger Delaney i et interview på Bundesligaens hjemmeside.

Dortmund fik altså en god opvarmning til tirsdagens topbrag mod Bayern München. Det gjorde sydtyskerne dog også, da de bankede Eintracht Frankfurt 5-2 senere lørdag aften.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.