Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Dansk topchef forlænger sin aftale med Adidas i fem år

Til næste år stod Kasper Rørsteds kontrakt med Adidas til at udløbe. Nu er aftalen forlænget til 2026.

Til næste år stod Kasper Rørsteds kontrakt med Adidas til at udløbe. Nu er aftalen forlænget til 2026.
Kasper Rørsted har forlænget sin aftale med Adidas med fem år. (Arkivfoto)

HERZOGENAURACH: De næste år kommer der fortsat til at sidde en dansker i toppen hos et af de største sportsbrands i verden.

Danske Kasper Rørsted har nemlig forlænget sin aftale med Adidas, så han som minimum frem til 31. juli 2026 fortsætter som administrerende direktør.

Det skriver flere medier, herunder nyhedsbureauet Reuters.

Før forlængelsen stod Kasper Rørsteds kontrakt til at udløbe i slutningen af juli næste år.

Den nu 58-årige dansker kom i oktober 2016 til Adidas, der er kendt for at udvikle og sælge udstyr til en lang række sportsgrene.

I forbindelse med sin ansættelse blev Kasper Rørsted blandt andet rost for at have fritidsaktiviteter, der stemte godt overens med selskabets aktiviteter.

- Kasper Rørsted er en passioneret løber, skiløber og fodboldfan.

- Derfor er jeg overbevist om, at han sammen med resten af topledelsen i Adidas vil kunne fortsætte selskabets vækststrategi og lede selskabet mod nye succeser, lød det dengang fra Adidas' bestyrelsesformand, Igor Landau.

Før Kasper Rørsted kom til Adidas, havde han været administrerende direktør for tyske Henkel, som sælger varer inden for skønhed og husholdning.

Den danske topchef har også erfaring fra tidligere ansættelser i it-selskaber som Oracle, Compaq og Hewlett-Packard.

Derudover har Kasper Rørsted erfaring med forskelligt bestyrelsesarbejde.

Hos Adidas har danskeren lige nu en opgave med at få virksomheden bedst muligt gennem coronakrisen.

Den midlertidige lukning af butikker har kostet salg og indtjening for Adidas, som torsdag i denne uge offentliggør resultater for andet kvartal.

Siden sin start i slutningen af 1940'erne er Adidas vokset til at blive en af de største virksomheder inden for sin branche.

Adidas blev skabt af Adolf "Adi" Dassler. Omkring samme tid skabte hans bror Rudolf Dassler konkurrenten Puma.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.