Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Danmark skal spille testkamp mod lillebror i Herning

Færøerne lægger vejen forbi Herning 7. oktober til en testkamp mod Kasper Hjulmands tropper.

Færøerne lægger vejen forbi Herning 7. oktober til en testkamp mod Kasper Hjulmands tropper.
Det danske landshold drager i oktober til Herning for at spille testkamp mod Færøerne. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Det danske fodboldlandshold tager imod Færøerne i Herning 7. oktober som optakt til Nations League-kampene mod England og Island kort efter.

Det meddeler Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside fredag.

- Vi glæder os til at komme til Herning, hvor vi både skal møde et kompetent mandskab i Færøerne, men hvor vi også får mulighed for at træne rigtig godt på hybridbanen, som blev anlagt sidste år, siger landstræner Kasper Hjulmand til dbu.dk.

- Det skal sikre os et godt rygstød frem mod de vigtige kampe på udebane mod Island og England i Nations League, så vi ser meget frem til at blive samlet i Herning.

Tilskuersituationen til både testkampen i Herning og hjemmekampene mod Belgien, England og Island i Nations League er fortsat uafklaret grundet coronasituationen.

Om der kan lukkes tilskuere ind og i så fald hvor mange, er endnu uvist.

Danmark skal spille alle tre hjemmekampe i Nations League i Parken, men testkampen bliver altså afviklet på jysk underlag i Herning.

Borgmesteren i Herning, Lars Krarup, lægger på DBU's hjemmeside ikke skjul på, at han regner med at give de danske fans en sejr over den fodboldmæssige lillebror fra Færøerne.

- Landsholdet er ubesejret i de fire tidligere kampe, der er spillet i Herning, og jeg glæder mig til at være på stadion, når Kasper Hjulmand får sin "jyske debut" og sammen med landsholdsspillerne udbygger stimen til fem kampe, siger han.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.