Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Danmark må undvære gravid stregspiller til EM

Herning-Ikasts Sarah Iversen er gravid og skal føde til januar. Dermed går hun glip af EM til december.

Herning-Ikasts Sarah Iversen er gravid og skal føde til januar. Dermed går hun glip af EM til december.
Håndboldspiller Sarah Iversen skal være mod til januar. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Puljen af stregspillere, som kvindelandstræner Jesper Jensen kan vælge fra til decembers håndbold-EM, er skrumpet med én.

Herning-Ikasts stregspiller Sarah Iversen meddeler på Instagram, at hun er gravid, og at hun har termin til januar.

- Vi skal være forældre, skriver hun på sin instagramprofil, hvor teksten ledsager et billede af hende og kæresten samt et sæt skanningsbilleder.

Sarah Iversen var en del af det danske landshold ved VM i Japan i december sidste år, og selv om udtagelsen til EM er langt væk, så ærgrer det tidlige afbud den nye landstræner Jesper Jensen, selv om han er glad på Iversens vegne.

- Det er helt vildt ærgerligt. Sarah gjorde det rigtig godt specielt ved den seneste slutrunde, og hun har været inde i en god udvikling, siger han til TV2 Sporten.

- Vi ville rigtig gerne have haft muligheden for, at Sarah kunne udtages, siger Jesper Jensen.

Sarah Iversen har spillet 52 landskampe for Danmark indtil videre.

EM-slutrunden i 2020 skal spilles i Norge og Danmark fra 3. til 20. december 2020.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.