Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Coronavirus får British Airways til at droppe Gatwick

Det britiske flyselskab advarede tidligere på måneden om, at det er i store vanskeligheder.

Det britiske flyselskab advarede tidligere på måneden om, at det er i store vanskeligheder.
British Airways suspenderer sine flyvninger fra den næststørste britiske lufthavn, Gatwick Airport, syd for London. Flyselskabet siger, at det kæmper for at overleve midt i coronakrisen.

LONDON: British Airways (BA) oplyser, at det midlertidigt suspenderer sine flyvninger til og fra lufthavnen Gatwick uden for London. Årsagen er coronavirus.

Gatwick Airport er den næststørste britiske lufthavn.

Flyselskabets chef advarede tidligere på måneden om, at British Airways kæmper for at overleve. Man vil blive nødt til at fyre folk og parkere fly i hangar.

- På grund af de betydelige restriktioner og et udfordrende marked, så vil vi som mange andre flyselskaber suspendere vores flyvninger til Gatwick, siger en talsmand for BA tirsdag.

Kunder, der bliver berørt, vil blive kontaktet.

BA har dog stadig nogle flyvinger ud af Londons største lufthavn, Heathrow.

BA's moderselskab, IAG, har oplyst, at flykapaciteten reduceres med 75 procent i april og maj.

Et andet britisk flyselskab, easyJet, meddelte mandag, at hele flåden af fly er blevet parkeret på jorden.

Gatwick Airport oplyste i sidste uge, at det onsdag lukker en af sine to terminaler i lufthavnen.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.