Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Coronavirus sender fem spillere ud af French Open

To spillere og en træner er blevet testet positiv for coronavirus op til French Opens kvalifikationsturnering.

To spillere og en træner er blevet testet positiv for coronavirus op til French Opens kvalifikationsturnering.
Damir Dzumhur fortæller på Instagram, at han er trukket ud af French Open, fordi hans træner er testet positiv for coronasmitte.

PARIS: French Open i tennis er ramt af coronavirus, inden grand slam-turneringen på Roland Garros-anlægget i Paris overhovedet er gået i gang.

Således er fem spillere blevet trukket ud af kvalifikationsturneringen, der begynder mandag, som følge af den smitsomme sygdom.

Det sker, efter at to spillere samt en træner er blevet testet positive for coronavirus.

- Turneringsarrangøren kan bekræfte, at to spillere fra kvalifikationsturneringen er blevet testet positiv. Og tre andre spillere har været i tæt kontakt med en træner, der er testet positiv, lyder det fra Frankrigs Tennisforbund (FFT).

- I overensstemmelse med turneringens sundhedsprotokoller vil de fem spillere ikke konkurrere i kvalifikationsturneringen, men isolere sig selv i en periode på syv dage. I alt er der gennemført omkring 900 test siden 17. september.

Arrangøren sætter ikke navn på de fem spillere. Men på Instagram skriver den bosniske spiller Damir Dzumhur, at han er trukket ud af turneringen, fordi hans træner, Petar Popovic, er testet positiv.

To danskere er med i kvalifikationsturneringen. Det er Mikael Torpegaard hos herrerne og Clara Tauson hos kvinderne.

Hovedturneringen begynder på søndag, og i modsætning til den seneste grand slam-turnering, US Open i New York, vil et begrænset antal tilskuere få adgang til de største baner i Paris.

Faktisk var det planen, at 11.500 tilskuere ville få adgang til anlægget hver dag. Men efter en stigning i antallet af coronasmittede i Frankrig er tallet reduceret til 5000.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.