Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Coronaramte Sergio Perez er rask og klar til grandprix

Sergio Perez er blevet testet negativ for coronavirus og er tilbage i søndagens grandprix i Spanien.

Sergio Perez er blevet testet negativ for coronavirus og er tilbage i søndagens grandprix i Spanien.
Racing Point-køreren Sergio Perez har kørt sig til 22 point indtil videre i sæsonen. Det rækker til en ottendeplads. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Formel 1-køreren Sergio Perez missede to grandprixer efter en positiv coronaprøve, men nu er han tilbage.

Det meddeler holdet Racing Point forud for søndagens grandprix i Spanien.

- Checo (Perez, red.) er testet negativ for covid-19, og FIA (Den Internationale Motorsportsunion) har bekræftet, at han kan vende tilbage til paddocken i dag og konkurrere i weekenden.

30-årige Perez skrabede 22 point sammen i sæsonens første tre grandprixer. Så tog han en smuttur hjemlandet Mexico for at besøge sin mor, der havde været ude for et alvorligt uheld, og blev smittet med coronavirus.

I hans fravær fik rutinerede Nico Hülkenberg comeback. Tyskeren fik en skidt start, da han blev forhindret i at stille op i det første grandprix på Silverstone på grund af en fejl i bilen.

Ugen efter blev han nummer syv i andet forsøg, men må nu overlade pladsen til Perez.

Weekendens løb køres på Circuit de Catalunya i Barcelona. Der trænes på banen fredag og lørdag, og lørdag køres der også kvalifikation.

Racing Point, der også har køreren Lance Stroll i folden, ligger på femtepladsen i konstruktørernes VM-stilling efter fem grandprixer.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.