Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Coronadødsfald stiger med knap en tredjedel i Storbritannien

I alt er 759 coronapatienter nu døde i Storbritannien. Kun seks andre lande er hårdere ramt.

I alt er 759 coronapatienter nu døde i Storbritannien. Kun seks andre lande er hårdere ramt.
En sikkerhedsvagt holder øje med køen ved et supermarked i Manchester, hvor der er sat barrierer op for at holde afstand mellem kunderne.

LONDON: På et døgn er 181 mennesker i Storbritannien døde, efter at de var bekræftet smittet med coronavirus.

Det oplyser britiske myndigheder fredag.

Det er en stigning på 31 procent i løbet af et døgn.

Tallet er opgjort torsdag aften klokken 18 og ser tilbage på antallet af omkomne i de forgangne 24 timer.

Med den seneste opgørelse er i alt 759 mennesker døde med coronavirus i Storbritannien.

Dermed har Storbritannien det syvende højeste antal coronadødsfald i verden. De værst ramte lande er Italien, Spanien, Kina, Iran, Frankrig og USA i den rækkefølge.

Alderen på de patienter, der er omkommet i Storbritannien, spænder vidt. Den yngste var 29 år og den ældste 98 år. Alle på nær fire ældre mennesker havde i forvejen andre sygdomme.

14.579 er testet positive for coronavirus i Storbritannien.

Blandt de tusinder af briter, der er bekræftet smittet med virusset, er den britiske premierminister, Boris Johnson. Han meddelte fredag formiddag, at han er testet positiv for coronavirus.

- Jeg går nu i selvisolation, men jeg vil fortsat lede regeringen via videoopkald, mens vi bekæmper virusset, skriver han på Twitter.

Hans symptomer er blandt andet højere temperatur end normalt samt en vedvarende hoste. Det siger han i en video på Twitter.

Fredag eftermiddag oplyser den britiske sundhedsminister, Matt Hancock, at han også er blevet testet positiv for coronavirus. Han har milde symptomer og er gået i isolation, oplyser han på Twitter.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.