Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Casper Christensen og konen skyder millioner efter ny villa

Efter tre år i Ålsgårde har parret købt en ny villa i Hornbæk, skriver ugebladet Her & Nu.

Efter tre år i Ålsgårde har parret købt en ny villa i Hornbæk, skriver ugebladet Her & Nu.
Casper og Isabel Christensen og deres to fælles børn skal flytte igen. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Der bliver masser af plads at boltre sig på for børnene Cooper på to år og Jagger på ni måneder, når de sammen med deres kendte forældre, skuespiller og komiker Casper Christensen og hans hustru, Isabel Christensen, rykker ind i deres nye hus i Hornbæk.

Det celebre par har nemlig skrevet under på et skøde, der giver dem ejendomsretten over en villa med ikke mindre end ti værelser.

For villaen har de måttet slippe 11,4 millioner kroner. Det skriver ugebladet Her & Nu.

På tinglysning.dk fremgår det, at parret hver har en ejerandel på 50 procent af boligen.

I den nye villa får de ifølge Her & Nu 314 kvadratmeter hus samt en kælder på 170 kvadratmeter, mens der også følger både en privat park på 4360 kvadratmeter og egen sø med i købet.

Casper Christensen og Isabel Christensen har de seneste tre år haft adresse i Ålsgårde, der også ligger et stykke nord for København.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.