Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Caroline Fleming køber luksusvilla for svimlende beløb

Det har kostet Caroline Fleming adskillige millioner, at prins Joachim er kommet før hjem fra Frankrig.

Det har kostet Caroline Fleming adskillige millioner, at prins Joachim er kommet før hjem fra Frankrig.
Caroline Fleming flytter fra Klampenborg til Hellerup.

KØBENHAVN: Da prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn sidste år flyttede til Paris, hvor prinsen skulle uddanne sig inden for militæret, kunne den tidligere baronesse Caroline Fleming flytte ind i familiens gemakker i Klampenborg.

Her har hun siden boet til leje, men da prinseparrets søn, prins Henrik, fik vejrtrækningsproblemer, og coronavirussets udbredelse samtidig eskalerede i Europa, valgte prins Joachim og familien at tage hjem til Danmark.

Det betød, at Caroline Fleming igen måtte se sig om efter en ny bolig.

Den har hun nu fundet, skriver BT, der beretter, at Caroline Fleming har købt en villa i Hellerup til intet mindre end 24,5 millioner kroner.

Det er otte millioner mere, end den tidligere ejer gav, da vedkommende købte villaen i 2017.

Villaen, der ifølge BT's oplysninger er 227 kvadratmeter stor, har syv værelser.

Caroline Fleming har tre børn. Den yngste, Nicholas, har hun med ekskæresten, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, der også for nylig har luftet tankerne om at flytte ud af København og lidt længere nordpå.

Prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn, prins Henrik på ti år og prinsesse Athena på otte, har boet på Amalienborg, siden de kom hjem fra Paris.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.