Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Burnley rykker forbi Arsenal med sejr over Crystal Palace

En 1-0-sejr over Crystal Palace flyttede Burnley op på ottendepladsen i Premier League.

En 1-0-sejr over Crystal Palace flyttede Burnley op på ottendepladsen i Premier League.
Ben Mee blev matchvinder mod Crystal Palace med sit første sæsonmål i Premier League.

LONDON: Fodboldklubben Burnley er godt i gang med en flot sæson i Premier League.

Mandag aften hentede holdet sin sejr nummer 13 i ligaen i indeværende sæson. Det gik ud over Crystal Palace, som på hjemmebane blev slået 1-0.

Forsvarsspilleren Ben Mee blev matchvinder med sin første scoring i 113 kampe - første siden januar 2017. Den faldt på et frispark efter 62 minutter, hvor Mee pandede sejrsmålet kraftfuldt i nettet.

Sejren sender Burnley forbi Arsenal og Sheffield United i tabellen, men begge har spillet en kamp færre end Burnley. Efter 32 kampe er Burnley på ottendepladsen med 45 point.

Det er samme antal som Tottenham, der er nummer syv i ligaen, mens Manchester United på sjettepladsen har fire point flere. Også de har spillet en kamp færre.

Burnley kan skimte de europæiske pladser i horisonten. I sidste sæson prøvede klubben, der rykkede op i Premier League i 2016, kræfter med Europa League, men her blev det til et samlet nederlag til græske Olympiakos før gruppespillet.

Efter fire sejre på stribe har Crystal Palace nu tabt de seneste to i ligaen. Holdets 42 point rækker til en 11.-plads i den bedste engelske fodboldrække.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.