Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Burnley-formand: Vi løber tør for penge i august

Premier League-klubben Burnley kan kun holde sig kørende til august, hvis ikke fodbolden snart genoptages.

Premier League-klubben Burnley kan kun holde sig kørende til august, hvis ikke fodbolden snart genoptages.
Burnleys spillere må ligesom resten af kollegerne i Premier League holde sig hjemme under coronakrisen. (Arkivfoto)

BURNLEY: På sin hjemmeside kunne Premier League-klubben Burnley lørdag berette, at såfremt indeværende ligasæson aflyses, vil det koste klubben omkring 425 millioner kroner.

Men udsigten til at gå glip af det store beløb skaber ikke kun ærgrelse i Burnley. Faktisk kan det koste klubben livet, hvis ikke der snart kommer afklaring omkring ligaen.

Klubbens bestyrelsesformand, Mike Garlick, siger til Sky Sports, at klubkassen ikke kan tåle ret mange flere måneder uden indtægter.

- Sagen er, at hvis ikke vi spiller sæsonen færdig eller snart får klarhed over en startdato for næste sæson, så løber vi som klub tør for penge i august. Det er et faktum, siger han og tilføjer:

- Det er derfor, vi er meget, meget opsatte på at spille sæsonen til ende, når det igen er sikkert at spille. At færdiggøre sæsonen er det eneste rigtige for alle Premier League-klubberne, mener han.

Inden coronakrisen afbrød sæsonen, lå Burnley på tiendepladsen i ligaen med 39 point for 29 kampe.

Liverpool er suverænt i front med 82 point for samme antal kampe. Det er 25 point mere end Manchester City på andepladsen, som har en kamp til gode.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.