Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Brøndby-træner bekymrer sig ikke over indkasserede mål

Brøndby har stadig til gode at holde buret rent i denne sæson. Men det bekymrer ikke træner Niels Frederiksen.

Brøndby har stadig til gode at holde buret rent i denne sæson. Men det bekymrer ikke træner Niels Frederiksen.
Brøndby indkasserede søndag sæsonen første nederlag, da det blev til 0-2 mod Sønderjyske.

HADERSLEV: Superligaens førerhold Brøndby led søndag sit første nederlag i denne sæson, da udekampen mod Sønderjyske blev tabt med 0-2.

Med de to indkasserede mål har holdet fra Vestegnen stadig ikke formået at spille til nul i sæsonen og har nu lukket syv mål ind i fem kampe.

Selv om det ikke er lykkedes at få nogle clean sheets endnu, så er cheftræner Niels Frederiksen ikke bekymret.

- Manglende clean sheets bekymrer mig ikke, men jeg kunne godt tænke mig, at vi begyndte at få nogle af dem igen, siger han.

- Men vi har jo ikke lukket tre eller fire mål ind. Inden Sønderjyske-kampen havde vi lukket fem mål ind i fire kampe. Det er ikke voldsomt.

Forsvarskrumtap og anfører Andreas Maxsø tager ikke lige så let på problemerne.

- Nu skal vi have arbejdshandskerne på. Det var der, vi var stærke i mesterskabsspillet sidste sæson (at holde rent bur, red.), så det skal forbedres. Det sker på træningsbanen, siger Maxsø.

Efter søndagens nederlag i Haderslev ville Brøndbys cheftræner hellere fokusere på den slappe offensive præstation.

- Vi var klart det bedste hold i første halvleg, siger Frederiksen.

- I anden halvleg scorede de det første mål lige med det samme og scorede igen hurtigt efter, så det første mål kom til at afgøre kampen.

- Når man har bolden meget, og man tvinger modstanderen længere tilbage på banen, så bliver det sværere at bryde igennem. Det oplevede vi mod Sønderjyske, og det skal vi blive bedre til.

- De havde et par dygtige angribere, og så var de gode til at forsvare den hjem, som de gjorde i hele anden halvleg.

Brøndby fører trods nederlaget stadig Superligaen med 12 point.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.