Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Braithwaite får kort indhop i skuffende Barcelona-nederlag

FC Barcelona tabte lørdag aften på udebane 0-1 til Getafe, der scorede på straffespark i anden halvleg.

FC Barcelona tabte lørdag aften på udebane 0-1 til Getafe, der scorede på straffespark i anden halvleg.
Lionel Messi ramte stolpen i første halvleg i Barcelonas kamp lørdag, hvor holdet tabte 0-1 til Getafe.

MADRID: Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite måtte nøjes med ti minutters spil, da FC Barcelona lørdag skuffede mod Getafe i den spanske La Liga.

Braithwaite startede således på bænken og blev først skiftet ind mod slutningen, da den catalanske storklub på udebane tabte med 0-1.

Getafe scorede kampens eneste mål på straffespark i anden halvleg.

Nederlaget betyder, at Barcelona ligger på niendepladsen i den bedste spanske fodboldrække med syv point efter fire kampe. Getafe rykker op på en flot andenplads med ti point efter fem kampe.

Barcelona indledte kampen med Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og den blot 17-årige Pedri som de offensive støtter til stjernen Lionel Messi.

De havde dog svært ved at komme frem til de helt store chancer, og et skud på ydersiden af stolpen fra Messi var bedste tilbud i første halvleg.

I anden halvleg begik Barcelona-hollænderen Frenkie de Jong straffespark. Det eksekverede Jaime Mata stensikkert med et skud til venstre for sig selv.

Efter godt en times spil blev Ansu Fati og Philippe Coutinho skiftet ind for Barcelona, mens Braithwaite måtte holde sig på bænken lidt endnu.

Danskeren blev skiftet ind med ti minutter tilbage, men kunne ikke nå at ændre på slutresultatet. Faktisk var Getafe i stedet tæt på at gøre det til 2-0, men det forhindrede Barcelona-målmand Neto med en flot redning.

Barcelona kan trøste sig med, at også ærkerivalerne fra Real Madrid skuffede lørdag. Hovedstadsklubben tabte hjemme 0-1 til oprykkeren Cádiz.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.