Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Blachman har allerede vundet X Factor: Utænkeligt det kunne ske

Blachman begrunder X Factor-succes med sin erfaring, og at hans tre deltagere er dygtige i hver deres genre.

Blachman begrunder X Factor-succes med sin erfaring, og at hans tre deltagere er dygtige i hver deres genre.
Thomas Blachman står ved fredagens liveshow med finaledeltagerne i "X Factor", Alma Agger, Mathilde Caffey og Emil Wismann. Liveshowet var det sidste før den afsluttende finale, der afholdes lørdag aften i Brøndby.

KØBENHAVN: Efter fredagens delfinale i "X Factor", der var det show sidste før lørdagens helt store brag, kan Thomas Blachman allerede lade sig hylde som mentor for den kommende vinder.

Han har nemlig sine tre deltagere i behold og sidder dermed enerådigt med årets finalister.

Det er måske verdenshistorie i X Factor-sammenhæng - det kom værtinde Sofie Linde i hvert fald til at sige på scenen, selv om hun bagefter måtte indrømme, at hun ikke var 100 procent sikker på, at det forholder sig sådan.

Thomas Blachman mener, at det er sandsynligt, at det aldrig er sket før.

- Det er utænkeligt, at det overhovedet kan lade sig gøre. Derfor er det sikkert ikke gjort før. Men det skete, siger Thomas Blachman.

"X Factor" er blevet sendt i hele verden - fra Kina til Kasakhstan. I alt 147 lande har haft glæde af programmet, skrev hjemmesiden Digital Spy tilbage i 2014.

Om der før har været en finale domineret fuldstændig af en enkelt dommer i Iran, Island eller et tredje sted, har TV2, der sender programmet i Danmark, endnu ikke gravet frem.

Så måske - måske ikke - er der tale om en verdenshistorie. Uanset hvad er det helt sikkert, at det aldrig før er gjort i den danske udgave af "X Factor", oplyser TV2.

Fredag røg gruppen Smokey Eyes ud af sangprogrammet, mens Emil Wismann, Alma Agger og Mathilde Caffey gik videre til finalen.

Alle tre er i kategorien "solister under 23 år" og under Blachmans vinger.

Han begrunder succesen med, at han i år har tre gode deltagere, der er dygtige i hver deres genre, som han formulerer det.

Og at han gennem alle sæsoner har taget programmet så seriøst, som han har gjort.

- Jeg tror, jeg har taget det her program mere alvorligt, end de fleste nogensinde har taget det alvorligt, fordi jeg har brugt det til at snakke om, hvad jeg synes om ting, siger Thomas Blachman.

Samtidig har han trukket på en erfaring, som de to andre dommere - Oh Land og Ankerstjerne - ikke har haft en jordisk chance for at udnytte.

På nær sæson tre har Blachman været med i alle programmets sæsoner.

- Jeg har tabt det her program rigtig mange gange. Så det er ikke, fordi jeg har luret den eller ved, hvordan man gør. Men der er helt klart kommet noget erfaring, som man ikke bare lige får i sin første eller anden sæson, siger han.

Finalen i "X Factor" sendes lørdag aften klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.